Particuliere bakkerijopleiding in de maak

DOETINCHEM - Nederland is vanaf september een nieuwe particuliere bakkerijopleiding rijker. De opleiding gaat mensen met weinig voorkennis en met belangstelling voor het bakkerijambacht in zeer korte tijd opleiden tot werknemers die voldoen aan de vraag in de markt.
attachment-001_food-image-BAK7501I01

DOETINCHEM – Nederland is vanaf september een nieuwe particuliere bakkerijopleiding rijker.
De opleiding gaat mensen met weinig voorkennis en met belangstelling voor het bakkerijambacht in zeer korte tijd opleiden tot werknemers die voldoen aan de vraag in de markt.

Initiatiefnemers van het project zijn: Vicky Littlejohn (Miss Bakery), Jos Huijbregts (Van Vessem & Le Patichou) en Jaco Schippers (Brood&Banket Service) In de opleiding wordt gewerkt met productiescenario’s uit de praktijk en worden vaktechnieken , vaardigheden en theorie bij voorkeur in de bakkerijomgeving behandeld.

Docent
Adriaan van Haarlem is aangenomen als docent patisserie. Voor brood lopen nog onderhandelingen, net als voor de locatie van de opleiding. In september wordt gestart met een pilot, met een beperkt aantal deelnemers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via vicky@missbakery.nl