Bakker Berntsen zet Didam op stelten met Tiroliebollen

DIDAM - Kampioensbakker Paul Berntsen introduceerde zaterdag de Tiroliebol, een Oostenrijkse oliebol. Hij deed dat samen met producer Wijbrand van der Sande.
attachment-001_food-image-BAK7530I01

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen introduceerde zaterdag de Tiroliebol, een Oostenrijkse oliebol. Hij deed dat samen met producer Wijbrand van der Sande.

Met glühwein en live muziek introduceerde Kampieonsbakker Paul Berntsen zaterdag zijn nieuwste product: de Tiroliebol, een eigen bedachte, Oostenrijkse variant op de oliebol. ‘We hadden van te voren nooit kunnen bedenken dat we zoveel los zouden maken bij de mensen’, stelt Paul Berntsen.

‘Wijbrand en ik wilden eigenlijk eens zien hoe sterk de impact van Twitter, Facebook en Hyves is. Maar dit is toch wat overdreven. We stonden opeens in allerlei kranten en radio en tv gaven er zelfs aandacht aan.’

Zaterdag kwamen enkele honderden mensen op het introductiefeestje af an de Kerkstraat in Didam. De eerste 500 bezoekers kregen een zak met gratis Tiroliebollen die uitgedeeld werden door Wijbrand Paul in lederhose.