nieuws

24/7 brood te koop bij Bakkerij Gorthuis

Strategie 986

Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp is sinds 16 december 24 uur per dag, zeven dagen in de week geopend. Door een nieuw geïnstalleerde brood- en gebakautomaat kunnen klanten op elk moment van de dag terecht bij de bakkerij.

24/7 brood te koop bij Bakkerij Gorthuis
Foto's: Bakkerij Gorthuis

De brood- en gebakautomaat werd zondag 16 december officieel geopend tijdens de kerstmarkt in Hoofddorp. De eerste reacties van de klanten zijn positief. ‘Dat is natuurlijk altijd goed om te horen, onze social mediapagina’s ontploffen inmiddels ook met blije reacties en dat is toch waar je het voor doet: mensen blij maken’, zegt Aria Gorthuis.

Weekend weg

Aria en Peter Gorthuis deden het idee op van een brood- en gebakautomaat tijdens een weekend weg. ‘We zagen die automaat en het leek ons gelijk een prima aanvulling voor onze winkel. Niemand in de wijde omgeving heeft zo’n broodautomaat, dus het is ook nog uniek.’

Wens van de klant

Bakkerij Gorthuis vierde vorig jaar haar 95-jarig bestaand en heeft in al die jaren goed geluisterd naar de wens van de klant. ‘Dit door bijvoorbeeld nieuwe soorten brood te ontwikkelen, door te starten met de verkoop van belegde broodjes en verse vleeswaren en kaas aan te bieden. Daar voegen we deze brood- en gebakautomaat aan toe, zodat er voortaan 24 uur per dag en 7 dagen in de week brood en gebak gekocht kan worden.’ De automaat ook open tijdens de normale openingstijden van de winkel. ‘Dus wie haast heeft en ziet dat het druk is in de winkel, kan even snel kijken of zijn of haar brood in de automaat ligt. Dan kun je binnen een paar tellen klaar zijn.’ De betalingen bij de automaat gaan via de bankpas.

Assortiment

Het assortiment in de automaat wisselt. ‘Nu met de feestdagen gaan we bijvoorbeeld ook kerst lekkernijen en oliebollen aan bieden.’

De opening tijdens de kerstmarkt.

Reageer op dit artikel