nieuws

Fotorepo: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam

Strategie 4182

Deelnemers aan het Nationale Verscongres 2018 brengen op 13 november een bezoek aan onder andere Fresh!, de versmarkt in Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Vooruitlopend op het congres, nam Bakkerswereld alvast een kijkje in deze toekomstige Mall of the Netherlands, waar de eerste winkels zijn geopend.

Fotorepo: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam
Foto: Peter Garstenveld

‘Proeven, genieten en ontspannen’ staat centraal in Fresh!, de nieuwe versmarkt van Winkelcentrum Leidsenhage en van het toekomstige Mall of the Netherlands. ‘Fresh! is een plek waar je komt voor je dagelijkse boodschappen, kunt genieten van verse maaltijden en waar winkeliers leuke evenementen organiseren, zoals kooklessen, proeverijen en demonstraties. Ook is er genoeg ruimte om even lekker bij te komen en te ontspannen’, valt te lezen op de website LeidsenhageVernieuwt.nl.

Bezoek Fresh! tijdens Verscongres

Foodmagazine organiseert samen met Efmi op 13 november het Nationale Verscongres 2018. Onderdeel van het congres is een bezoek aan Fresh! en aan Valk Versmarkt in Voorschoten. Kijk op http://www.verscongres.nl voor het programma en de sprekers.

Bijzondere mix

In de versmarkt zijn ‘bekende namen uit Leidsenhage aangevuld met een aantal bijzondere nieuwkomers’. Samen vormen zijn ‘een bijzondere mix van winkels’. Tot de speciaalzaken in Fresh! behoren Bakker van Maanen, Bij Robèrt en More Pastry. Deze (banket)bakkers bundelen hun krachten met onder andere Slagerij Christiaanse en Kippie (grill en maaltijden), een ijsbereider (Pavarotti Dolce), een vishandel (Henk Kraan), een notenspecialist (De Nootzaak van Genieten), een kaas- en delicatessenspecialist (Kaas en Zo), een groenten- en fruithandel (Middendorp), een koffiebrander (Stielman). Verder is Fresh! het adres voor exotische gerechten (Toko Bali, Itoshii Sushi Shop, Wah Nam Hong Asian Market, JerMoumi Oliva’s, Adega,Victor Russo’s Osteria en YoYo).

Nieuwe huurders

‘Een groot deel van de kiosken zal binnenkort opgeleverd zijn en ook de toiletten zijn naar verwachting binnenkort klaar. Daarnaast is The Kitchen inmiddels in gebruik genomen, dus de activiteiten door Younity/Smulweb kunnen nu echt een aanvang nemen. Naast de eerder gecommuniceerde huurders, zijn er nog drie nieuwe contracten getekend en wel met Nespresso, voor de winkel naast Vitamin Boost, met Jabugo Spaanse delicatessen in de kiosk tegenover Slagerij Christiaanse en voor horeca met Anne & Max in de grote unit naast de roltrappen.’

De artist impression:

De stand van zaken:

 

Foto's

Reageer op dit artikel