nieuws

Workshops voor bakkers naar aanleiding van btw-onderzoek

Strategie

Bakkerswereld, BakkerijMonitor en Bakkerij Support houden op dinsdag 30 oktober gezamenlijk workshops naar aanleiding van het onlangs gehouden btw-onderzoek. De bijeenkomst heeft van 10.00 tot 14.00 uur plaats bij De Schakel aan de Oranjelaan 10 in Nijkerk.

Workshops voor bakkers naar aanleiding van btw-onderzoek

Het programma is samengesteld naar aanleiding van de resultaten van het btw-onderzoek. De bijeenkomst begint om 10.00 uur met de inloop en een kop koffie, waarna Marijke Buijs, hoofdredacteur van Bakkerswereld, vanaf 10.15 uur de aanwezigen ontvangt en de initiatiefnemers voorstelt. Eén van hen is Friso Berghuis van BakkerijMonitor. Berghuis verzorgt van 10.30 tot 10.45 uur een presentatie van de resultaten van het btw-onderzoek.

Vervolgens zijn er tussen 11.00 en 13.00 uur twee workshops: ‘Van Klant tot Ambassadeur’, verzorgd door Joep Gommans van Bakkerij Support, en ‘Calculeren’, verzorgd door Friso Berghuis. Het programma wordt tussen 13.00 en 14.00 uur besloten met een lunch, waarbij de aanwezigen volop de gelegenheid krijgen om te netwerken.

Kosten

De kosten voor het bijwonen van deze dag bedragen €50 per persoon, exclusief btw. Opgeven voor deze dag kan tot en met maandag 22 oktober via de website Bakkersonderzoek.nl/aanmeldingworkshop.

Reageer op dit artikel