nieuws

Speltemberactie van Ireks voor ambachtelijk bakkend Nederland

Strategie 779

Het is weer bijna Speltember en evenals vorig jaar heeft Ireks in die maand weer een actie voor ambachtelijk bakkend Nederland. Nóg meer bakkers doen mee met de maand van de nieuwe speltoogst.

Speltemberactie van Ireks voor ambachtelijk bakkend Nederland
Nóg meer bakkers in Nederland doen mee met Speltember de maand van de nieuwe speltoogst waarbij de bakkers hun klanten kunnen laten kennis maken met de lekkerste speltproducten van de ambachtelijke bakker. Afbeelding: Ireks

Speltember is de maand van de nieuwe speltoogst, waarbij de bakkers hun klanten kunnen laten kennis maken met de lekkerste speltproducten van de ambachtelijke bakker.

De naam Speltember krijgt volgens Ireks nog een extra dimensie door een complete consumentenactie, waarbij de consument voor het oer-Hollandse Keezenspel kan sparen. Deelnemende bakkers ontvangen tevens bovenop de consumentenactie gratis 15 procent product, waarbij geldt ‘op=op’.

Promotiemateriaal

Ireks heeft wederom gezorgd voor promotiemateriaal voor de bakker in de vorm van onder andere een socialmediacampagne, een animatiefilmpje, een advertentie en pos-materiaal. Ireks: ‘Kortom, een compleet pakket waarmee succes verzekerd is.’

Minimaal 90 procent spelt

De speltproducten van Ireks voldoen aan de Duitse wetgeving. Dit betekent dat het product minimaal 90 procent spelt dient te bevatten. ‘Bovendien gebruikt Ireks ook nog eens spelt met de hoogste reinheid en kunt u ook echt een eerlijk verhaal over speltproducten aan klanten vertellen en daarmee hun interesse wekken’, aldus de grondstoffenleverancier.

Meer informatie

Wie nog meer achtergrondinformatie over spelt, de eigenschappen en verwerking wil, kan zich aanmelden voor het Ireks IQ-informatiebulletin via de website Ireks.nl.

Meer informatie over de speltproducten en/of de Speltember-actie kan worden opgevraagd bij de baktechnisch adviseur van Ireks of via e-mailadres marketing@ireks.nl.

Foto's

Reageer op dit artikel