nieuws

NBA introduceert nieuwe workshops RI&E en Arbocatalogus

Strategie 57

De Nationale Bakkerij Academie (NBA) introduceert op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij in 2017 twee nieuwe workshops voor de industriële bakkerij: Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en Arbocatalogus. Beide workshops zijn in heel Nederland te volgen. Ook incompany workshops zijn mogelijk.

NBA introduceert nieuwe workshops RI&E en Arbocatalogus
Instructie bij Inpakmachine Visser Alphen aan de Rijn. Foto: BakeFive Leusden

De nieuwe workshops zijn bedoeld voor arbocoördinatoren, arbomanagers, ondernemingsraadleden en kaderleden die betrokken zijn bij de RI&E en de arbocatalogus van industriële bakkerijen. De eisen worden strenger en daarmee het belang voor het juist invullen en toepassen van de RI&E en de Arbocatalogus groter. De NBA in samenwerking met arbo-experts Mark Fleuren (Dexis Arbeid) en Koen Langenhuysen (Fijn Werk) twee workshops opgezet. Zij zullen de workshops ook geven.’

Aanmelden

Aanmelden voor de workshops kan via de website van de NBA.

Reageer op dit artikel