nieuws

Van de Mortel lokt klanten met geel brood

Strategie 40

Bakker Patrick van de Mortel verraste de inwoners van Sint-Oedenrode op een bijzondere manier. Op een honderdtal plekken in Sint-Oedenrode waren op 20 augustus namelijk gele broden neergelegd. Van de Mortel opende begin dit jaar een bakkerswinkel in de oude apotheek aan de markt.

Van de Mortel lokt klanten met geel brood

Van de Mortel koos voor de kleur geel omdat het gilde der Echte Bakkers waar van de Mortel bij is aangesloten ook deze kleur draagt.

Gratis brood en broodjes

Op elk geel brood was een briefje te vinden met meer uitleg. ‘Bij inlevering van een geel brood krijgt diegene een brood én zak broodjes geheel gratis’, aldus Patrick van de Mortel.

Van de Mortel

Van de Mortel hoopt op deze manier meer klanten te trekken in Sint-Oedenrode. ‘Onze bakkerij zit in Erp en daar ben ik zelf ook elke dag en nacht aan het bakken. Toch probeer ik regelmatig mijn gezicht te laten zien in Sint-Oedenrode, zoals op de onlangs georganiseerde jaarmarkt. Ook draag ik goede doelen en verenigingen uit Rooi een warm hart toe, onze samenwerking met de Zonnebloem en deelname aan de Rooise pas zijn daar voorbeelden van’.

Ludieke acties

Dat het organiseren van ludieke acties bakker van de Mortel niet vreemd is bleek ook toen bezoekers van de markt onlangs een wel heel bijzondere parkeerboete op hun auto vonden. In plaats van een daadwerkelijke boete kreeg de parkerende bezoeker 25% korting cadeau van Van de Mortel.

Reageer op dit artikel