nieuws

Bakker met ster nadert ontknoping

Strategie 170

Na winkelbezoeken van juryleden en mysteryshoppers zijn ook de klanttevredenheidsonderzoeken afgerond van Bakker met Ster. Op woensdag 11 mei krijgen de deelnemers te horen of ze wel of geen ster(ren) bij hun naam mogen plaatsen. Tijdens de feestelijke afsluiting van het traject in het Hart van Holland in Nijkerk op zaterdag 21 mei horen de sterwinnaars om hoeveel sterren het gaat.

Bakker met ster nadert ontknoping
Archief Bakkerswereld

‘Een bakker, banketbakker of patissier met ster ben je niet zomaar’, benadrukt Jasper Kuitems, binnen het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen werkzaam als projectmanager Bakker met Ster. ‘Sterren zijn weggelegd voor ambachtelijke bakkersbedrijven die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van kwaliteit, organisatie, service en klantgerichtheid. Wij hopen veel bedrijven te verblijden!’

21 mei horen de bakkers van de 135 deelnemende winkellocaties of en hoeveel sterren zij in ontvangst mogen nemen.

Reageer op dit artikel