nieuws

Ma Bella Cakery opent tweede Nederlandse vestiging in Almere

Strategie

Ma Bella Cakery opent tweede Nederlandse vestiging in Almere
Ma Bella Cakery

Ma Bella Cakery opent op zaterdag 23 april de tweede winkel in Nederland, in winkelcentrum Citymall Almere. Bezoekers kunnen in deze ‘taartenbeleveniswinkel’ terecht voor zoete en hartige verwennerijen met het ontbijt, lunch en high tea.

‘De producten van Ma Bella nodigen uit om mooie momenten te vieren en van elke dag een feestje te maken’, aldus een woordvoerder van Citymall Almere. ‘Klanten kunnen er taarten en ander lekkers kopen voor thuis, of er direct van genieten met een kopje koffie of thee. Ook liefhebbers van high tea zijn bij Ma Bella aan het goede adres. Regelmatige workshops en terugkerende thema’s als high tea buffet party’s hebben er voor gezorgd dat de winkel in Amsterdam een grote schare trouwe fans heeft.’

Enthousiaste klanten

Oprichter en bedrijfsleider Monique Trinh hoopt ook in Almere enthousiaste klanten te verwelkomen. ‘Wij zijn zelf Almeerders en geloven in deze stad. Het winkelcentrum van Almere heeft alles in huis, is van internationale allure en is een schitterende plek om mooie momenten te vieren. Daar kunnen wij niet ontbreken’, stelt zij.

Citymall Almere

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Mango, Pandora, Zara, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen. De winkel van Ma Bella Cakery is te vinden op de Citadel, nabij Miss Etam en Zara.

Reageer op dit artikel