nieuws

Nog een week tot Kick-off van Ambacht & Business

Strategie

De Kick-off van Ambacht & Business vindt over precies een week plaats op 7 september bij het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. Tot vrijdag 4 september heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de Kick-off.

Nog een week tot Kick-off van Ambacht & Business

Tijdens de Kick-off wordt het gehele Ambacht & Business programma gepresenteerd. Tijdens deze kick-off dag wordt de mogelijkheid geboden om in te schrijven voor het gehele traject dat zal lopen van oktober 2015 t/m maart 2016. Schrijft u zich tijdens de kick-off dag in voor het gehele traject, dan krijgt u alvast een parkeerkaart voor uw persoonlijke parkeerplaats tijdens Bakkersvak 2016, waar een feestelijke afsluiting van het traject plaatsvindt. Het traject is geheel kosteloos. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom naar de kick-off dag!

Traject

Ambacht & Business biedt verschillende workshops en trainingen aan. De workshops en trainingen hebben betrekking op de thema’s financiën, grondstoffen, ambachtelijk produceren en communicatie: storytelling. Aan elke workshop kan één persoon uit de bakkerij deelnemen. Het is mogelijk om verschillende mensen naar de verschillende workshops te laten gaan. Zo is de training op het gebied van financiën vooral interessant voor de ondernemer terwijl de training communicatie weer interessant kan zijn voor een winkeldame.

Aanmelden voor de kick-off dag op 7 september kan via de website www.ambachtenbusiness.nl.

Reageer op dit artikel