nieuws

Vijftig verkooppunten Backer & Co

Strategie

Vijftig verkooppunten Backer & Co

Backer & Co, een thuisbakconcept voor de ambachtelijke (banket) bakker, is inmiddels de vijftig aangesloten verkooppunten gepasseerd.

Het samenwerkingsverband tussen Steensma, Vipam, Dobla en Smilde  Bakery vindt steeds meer zijn weg naar de ambachtelijke bakker, die met een combinatie van topkwaliteit grondstoffen en workshop formats, de consument kan voorzien in zijn behoefte om thuis te bakken.

Het concept Backer & Co biedt een compleet pakket aan ondersteuning. Zo is er een kant-en-klare productpresentatie en POS-materiaal voor in de winkel, een schappenplan, draaiboeken voor workshopondersteuning, een webshop, consumentenwebsite, Facebook en middelen voor lokale marketingondersteuning.  De inzet van deze middelen wordt per deelnemer persoonlijk begeleid door het team van Backer & Co.

Kijk voor meer informatie op www.backerenco.nl

Reageer op dit artikel