nieuws

Bakkerij Jorgen Brunen onder veilhamer

Strategie

Bakkerij Jorgen Brunen onder veilhamer
Foto ANP

De online faillissementsveiling van Bakkerij Jorgen Brunen in Vlagtwedde vindt van 28 augustus tot en met 2 september plaats bij het online veilinghuis BVA Auctions. De kijkdag is op 28 augustus.

In opdracht van curator mr. M. Schuring (Tiebout Advocaten, Groningen) en pandhoudster worden de bedrijfsmiddelen geveild waaronder mengmachines, bollenkast, kneed- en opmaakmachines, afweegapparatuur en wagenovens.

Kijkdag

De kijkdag voor deze veiling is gepland op donderdag 28 augustus 2014 van 13:00 uur tot 16:00 uur op de locatie Wilhelminastraat 3 in Vlagtwedde. De veiling opent tevens op donderdag 28 augustus 2014 om 17:00 uur en sluit vervolgens op dinsdag 2 september 2014 om 17:30 uur.

Reageer op dit artikel