nieuws

Bruiloft is thema op Bakkersvakwedstrijden 2019

Nieuws 390

Het thema van de sierstukken op de Bakkersvakwedstrijden dit jaar is Bruiloft. Om bakkers ruim de gelegenheid te geven om het sierstuk te bedenken en te maken, maakt het bestuur van de vakwedstrijd het thema alvast bekend.

Bruiloft is thema op Bakkersvakwedstrijden 2019

Een sierstuk mag gemaakt zijn van chocolade, brooddeeg of suikerwerk, zolang het maar uit 90 procent eetbare producten bestaat. Oneetbare onderdelen mogen alleen ter ondersteuning worden gebruikt. Hou er rekening mee dat het sierstuk 2 dagen in de zaal staat en niet gekoeld zal worden opgeslagen!

BakkersVakWedstrijden

De BakkersVakWedstrijden zijn dit jaar op woensdag 13 november bij het Fries Congrescentrum in Drachten. Producten (ook het sierstuk) dienen dinsdag 12 november ingeleverd te worden.

In het wedstrijdboekje, dat dit najaar wordt uitgegeven, staat meer informatie over de bijzonderheden van de BakkersVakWedstrijden 2019.

Reageer op dit artikel