nieuws

Bakker Bart trekt Jeffrey Jansen aan als commercieel directeur

Nieuws

Jeffrey Jansen wordt per 1 september de nieuwe commercieel directeur van Bart’s Retail B.V., de franchisegever van Bakker Bart.

Bakker Bart trekt Jeffrey Jansen aan als commercieel directeur
Jeffrey Jansen

Jeffrey Janssen heeft jarenlange ervaring in de foodretail. Hij is werkzaam geweest bij Bieze Food Group en heeft ruim 10 jaar gewerkt in diverse functies bij C1000. Tot en met de laatste ombouw naar Jumbo was hij daar commercieel directeur.

La Place

Vervolgens werd hij strategiedirecteur formule bij Jumbo. In 2017 maakte Janssen de overstap naar La Place, waar hij als commercial director verder werkte aan de doorontwikkeling van het La Place-concept.

Commerciële activiteiten

Janssen wordt eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Bakker Bart, waaronder marketing en category-management. ‘Mijn grootste uitdaging? Het ontwikkelen van concepten en assortimenten om het aantal transacties blijvend te verhogen.’

Over Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende ruim veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land.

Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis, maar je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch of een verse warme snack.

Reageer op dit artikel