nieuws

Royal Steensma verrast soldaten met oliebollen

Nieuws 458

Piloten van de vliegbasis Leeuwarden die Oud & Nieuw vierden in Jordanië vanwege een maandenlange, internationale missie, zijn door Royal Steensma verrast met oliebollen. Hiermee hielden ze een jarenlange traditie in stand.

Royal Steensma verrast soldaten met oliebollen
Foto: Defensie

Het is een goed gebruik dat de medewerkers van de vliegbasis Leeuwarden tijdens de feestdagen in december oliebollen bakken. Royal Steensma kreeg er lucht van dat ‘onze jongens’ in Jordanië die traditie graag zouden willen voortzetten. Vandaar dat de producent van bakkerijgrondstoffen de nodige balen oliebollenmix doneerde aan de vliegbasis om de vliegeniers in Jordanië met een knapperige oliebol het gevoel van Oud & Nieuw in Nederland te geven.

Verrast

De F16-piloten en hun crew waren blij verrast met de mix en gingen vervolgens zelf aan de slag met het bakken van de oliebollen. Dat lukte, ondanks de beperkte middelen die ter beschikking stonden, erg goed. ‘De jongens lieten zich de oliebollen dan ook heerlijk smaken’, laat Royal Steensma weten.

Lees ook de column van Arend Kisteman

Lees ook de column van Arend Kisteman

Reageer op dit artikel