nieuws

Patrick Tissen start nieuwe verkooporganisatie voor de bakkerij

Nieuws

Onder de naam De Bakkers Combinatie is Patrick Tissen (48) een nieuwe verkooporganisatie voor de bakkerij gestart. Naast zijn activiteiten binnen Broodcompany en The Real Baker gaat hij zich wederom actief bezighouden met de verkoop van ambachtelijke bakkerijproducten.

Patrick Tissen start nieuwe verkooporganisatie voor de bakkerij
Patrick Tissen, directeur van De Bakkers Combinatie.

Het bedrijf De Bakkers Combinatie werkt inmiddels samen met een aantal grotere familiebedrijven bestaande uit dagvers- en specialiteitenbakkerijen. Vanuit de centrale organisatie worden retailers en groothandelaren voor horeca en grootverbruik bediend.
Het bedrijf is actief in frozen to fresh (diepvries), zuurstofarm verpakt en dagvers op beperkte schaal. Het biedt afnemers in een snel veranderende markt daarmee een totaal oplossing in de categorie brood- en banketproducten.

De Bakkers Combinatie

De Bakkers Combinatie is een professioneel georganiseerde verkooporganisatie. Tissen: ‘Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van ambachtelijke bakkerijproducten. We willen onze klanten met lekker en optimaal vers brood en banket laten genieten elke dag weer. Wij kiezen voor frozen to fresh (diepvries), zuurstofarm verpakt (ZAV) en dagvers zodat we het beste van deze werelden voor de afnemer te kunnen combineren. Optimaal samenwerken met elkaar en met onze klanten, is hierbij de sleutel tot succes!’

Over Patrick Tissen

Patrick Tissen heeft een ruime ervaring in het grootschalig ambachtelijk produceren voor derden. ‘Door mijn uitgebreide netwerk, kennis van het product, de logistieke oplossingen en een uitstekende relatie met tal van ambachtelijke familiebedrijven, in geheel Nederland en zelfs daarbuiten, ben ik instaat voor elke klant een optimale oplossing te vinden ten aanzien van de categorie bakkerijproducten.’

Reageer op dit artikel