nieuws

Gouden donuts gelanceerd door Dunkin’ Donuts

Nieuws 768

Dunkin’ Donuts heeft tijdens de opening van de nieuwe winkel in Amstelveen een donut van bladgoud geïntroduceerd. De gouden donut werd uitgereikt aan André Hazes in het nieuwste filiaal van de keten, in Amstelveen.

Gouden donuts gelanceerd door Dunkin’ Donuts
De gouden donuts van Dunkin' Donuts. Foto: Dunkin' Donuts

De gouden donuts zijn de meest speciale donuts tot nu toe van Dunkin’ Donuts. Naast dat de lekkernij is gemaakt van bladgoud, is de donut gevuld met Nutella. De gouden donut is exclusief en daarom niet in de fysieke winkels van Dunkin’ Donuts te vinden. Wie benieuwd is naar de gouden lekkernij, kan hem speciaal aanvragen. De limited gouden donut wordt per 6 stuks verkocht, voor €299 per doos.

Nieuw filiaal

Het nieuwe filiaal van Dunkin' Donuts in Amstelveen.

Het nieuwe filiaal van Dunkin’ Donuts in Amstelveen. Foto: Dunkin’ Donuts

De lancering van de nieuwste donut ging gepaard met de persopening van het nieuwe filiaal in Amstelveen. Naast de uitreiking van de gouden donut aan André Hazes, gaf Quincy Wilson (bekend van SBS-programma ‘House of Talent’) een optreden. Ook Dimello, onder andere bekend van zijn nummer ‘Lose Control met French Montana, kwam optreden.

De winkel is woensdag 10 oktober geopend voor het publiek en is te vinden in een kiosk in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De eerste 100 klanten werden getrakteerd op een jaar gratis donuts. Amstelveen is de zesde plaats waar het merk zich vestigt, na Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg.

Ruim 12.200 winkels in 45 landen

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 en telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en in Nederland.

Reageer op dit artikel