nieuws

Jan Braas viert diamanten jubileum bij Bakkerij Pater

Nieuws

Jan Braas werkt 60 jaar bij Bakkerij Pater in Avenhorn en dat wordt zaterdag 6 oktober groots gevierd. Ter ere van het diamanten jubileum is in de bakkerij aan de Koningsspil 25  een expositie ingericht over Jan Braas en 60 jaar Bakkerij Pater. Iedereen is welkom.

Jan Braas viert diamanten jubileum bij Bakkerij Pater
Iedereen is welkom, zonder aanmelding vooraf.

Jan Braas is inmiddels 76 jaar oud en werkt bijna van kinds af aan bij Bakkerij Pater in  Avenhorn. Hij is in 1958 begonnen en heeft in de eerste jaren voor de oprichter van de bakkerij Jan Pater gewerkt, die de bakkerij in 1924 is begonnen. In de jaren 60 nam Cor Pater de bakkerij over en sinds eind jaren 80 werkt Jan voor Johan Pater. Inmiddels werken ook de kinderen van Johan Pater in de bakkerij. Jan begint nog altijd iedere dag om 05.00u. Zijn vrouw Willy heeft ook jaren in de bakkerij gewerkt.

Het feestelijke jubileum wordt volgende week zaterdag in de bakkerij aan de Koningsspil 25  gevierd, van 13.00 – 16:00 uur. Natuurlijk is Jan Braas hierbij aanwezig om de felicitaties te ontvangen en trakteert hij op koffie en wat lekkers uit de bakkerij.

Iedereen is welkom, zonder aanmelding vooraf.

Reageer op dit artikel