nieuws

Hema introduceert stapelbare dripcakes

Nieuws 4971

Hema introduceert stapelbare dripcakes
De dripcakes van Hema zijn een nieuwe trend. Foto: Hema

Hema heeft dripcakes aan het gebakassortiment toegevoegd. Deze hype is overgewaaid vanuit de UK en de VS. De taarten zijn vanaf vandaag te bestellen via hema.nl.

De dripcakes zijn onwijs populair volgens Hema. Klanten kunnen hun creativiteit erop kwijt en helemaal losgaan op het ontwerp. De dripcakes zijn per laag verkrijgbaar waardoor de consument ook zelf kan bepalen hoe hoog de taart wordt: één, twee of drie lagen hoog. De taarten zijn vanaf vandaag te bestellen via hema.nl.

Drie verschillende groottes

De dripcakes zijn beschikbaar in drie verschillende groottes: voor acht, zestien of vierentwintig personen. Er is de keuze uit de smaken red velvet en chocolade discodip. De red velvet is gemaakt van drie lagen red velvet cake met vanille botercrème en bessenjam. De chocolade discodip is gemaakt van drie lagen chocoladecake, vanille botercrème en chocoladeganache en is gedecoreerd met discodip.

Op hema.nl vindt de klant inspiratie en tips om de dripcake te versieren. ‘Zo creëer je voor elk feestje een unieke taart; van verjaardag tot babyshower en zelfs voor een bruiloft kan je nu zelf aan  de slag!’, aldus Hema.

Over Hema

Sinds 1926 bestaat Hema. De producten en diensten van het warenhuis kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. Het bedrijf heeft 30.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 9 landen en ruim 19.000 medewerkers.

Reageer op dit artikel