nieuws

Eetwinkel De Aanloop werkt samen met Bakkerij D’n Bekker

Nieuws 167

Baktaria De Aanloop in het Limburgse Milsbeek heeft zich aangesloten bij de formule Eetwinkel. Naast de uitstraling wordt ook het assortiment aangepast. Andy en Christel Thijssen gaan in samenwerking met Bakkerij D’n Bekker uit Haps vers brood, gebak en andere lekkernijen aanbieden.

Eetwinkel De Aanloop werkt samen met Bakkerij D’n Bekker
Vlnr: Christel Thijssen, Andy Thijssen en Jeroen Hendriks van Eetwinkel De Aanloop.

De ondernemers willen graag succesvol zijn op alle eetmomenten van de dag. Daarom gaan ze tijdens de lunch verse, huisgemaakte soep en luxe broodjes aanbieden, zoals carpaccio en gerookte zalm. Ook biedt de cafetaria nieuwe maaltijdsalades en friettoppers met bijvoorbeeld pulled pork en gyros.

Combinatie met bakkerij

De Aanloop is een cafetaria en bakkerij in één.

De Aanloop is een cafetaria en bakkerij in één.

De Aanloop is een cafetaria en bakkerij in één. De zaak is daarom om 8.30 uur al open en verkoopt producten van D’n Bekker uit Haps. Met ondersteuning van Eetwinkel wil Thijssen die combinatie beter benutten, onder meer met meer luxe broodjes. In de omgeving van de zaak zijn vier campings gevestigd. Vooral op woensdagen is het druk omdat oudere campinggasten de zaak aandoen. Bij deze groep zijn met name de schotels populair.

Andy Thijssen opende 25 jaar geleden Andy’s snackbar in Haps, die hij tien jaar heeft gerund. Dertien jaar geleden opende hij  Baktaria De Aanloop in Breugen. Acht jaar later kwam daar vestiging in Milsbeek bij. Vorig jaar deed hij de zaak in Breugen van de hand om zich volledig op De Aanloop Milsbeek te kunnen richten. Thijssen koos voor Eetwinkel vanwege de ondersteuning en vrijheid. ‘Het is fijn dat een formule het stukje reclame op zich neemt. Daarbij mag je het zelf bepalen, ze schrijven niet alles voor.’ Ook is hij blij met de groep waarin hij terechtkomt. ‘Naast de verruiming van ons assortiment vinden wij het contact tussen de Eetwinkel-ondernemers onderling erg belangrijk. We zijn allemaal professionals in ons vak, zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.’

Gratis krentenbollen

De heropening van Eetwinkel De Aanloop wordt van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli gevierd met diverse acties. Zo zijn er gratis verse krentenbollen, voordelige gezinsmenu’s, een gratis drankje bij een friettopper en gratis vlaai bij koffie, cappuccino of thee. Daar bovenop is er een bluetooth speaker te winnen.

Reageer op dit artikel