nieuws

Buit bij inbraak in bakkerij: voor 23 euro aan roze koeken

Nieuws 836

Buit bij inbraak in bakkerij: voor 23 euro aan roze koeken
'De glacékoeken zagen er zó smakelijk uit, dat er besloten is om de deur in te gooien met een baksteen.' Foto: Bakkerij Beerse/Facebook

Roze koeken voor een bedrag van 23 euro, dat was in de nacht van vrijdag op zaterdag de buit bij een inbraak bij Bakkerij Beerse in Alkmaar. De dief heeft echter niet kunnen genieten van de glacékoeken, want dankzij getuigen kon hij in de kraag worden gevat.

‘Afgelopen nacht is er ingebroken in onze winkel op de Laat! De verdachte was niet uit op de kassa, maar wel op onze glacékoeken! Deze zagen er zó smakelijk uit, dat er besloten is om de deur in te gooien met een baksteen’, schreef de eigenaar van Bakkerij Beerse zaterdag op Facebook.

Dankbaar

Omdat de dader snel kon worden ingerekend, is de Bakkerij Beerse de getuigen erg dankbaar. De eigenaar zoekt contact met hen om hen persoonlijk te kunnen bedanken: ‘Gelukkig waren er getuigen en is de verdachte gelijk aangehouden. Ben of ken jij diegene die deze burgerarrestatie heeft verricht? Wij belonen graag! Op glacékoeken bijvoorbeeld…’

 

Foto's

Reageer op dit artikel