nieuws

Politie zoekt getuigen na mislukte overval op Rotterdamse bakkerij

Nieuws 1108

Politie zoekt getuigen na mislukte overval op Rotterdamse bakkerij
Foto: Asterloplein.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een mislukte overval op Sadem Bakery aan de Asterlo in Rotterdam. Het incident had plaats op dinsdag 23 januari.

Twee mannen met bikvakmutsen kwamen dinsdag 23 januari rond 17.35 uur de bakkerij aan de Asterlo 1-3 in Rotterdam binnen en zij bedreigden het personeel met een vuurwapen. ‘Lang duurde de overval niet, want binnen een paar minuten waren de overvallers weer weg, zonder buit’, aldus een woordvoerder van de politie. ‘Het personeel en enkele klanten bleven ongedeerd, maar geschrokken achter.’

Tips

Wie de overval op Sadem Bakery, in de wijk Zuidwijk in het Rotterdamse stadsdeel Charlois, heeft zien gebeuren of voor of na het incident de daders heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen. Getuigen kunnen bellen naar telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar de politie in het Rotterdamse district Zuid. Anoniem bellen naar nummer 0800-7000 is ook mogelijk. Belangstellenden kunnen hun tip ook doorgeven via een tipformulier.

Reageer op dit artikel