nieuws

Inschrijving BakkersVakWedstrijden 2017 geopend

Nieuws

Inschrijving BakkersVakWedstrijden 2017 geopend
Team Vreugdenhil won vorig jaar de BakkersVakWedstrijden in Drachten. Foto: Marten Sandburg

De inschrijving voor de BakkersVakWedstrijden 2017 in Drachten is geopend. Bakkers die hun vakkundige krachten willen meten met zichzelf en met collega’s kunnen zich tot 3 november online aanmelden.

De BakkersVakWedstrijden 2017 worden 8 november gehouden in het Fries Congrescentrum Drachten.  Iedere bakker (ondernemer en werknemer) kan meedoen. Inschrijven kan enkel via de website: www.bakkersvakwedstrijden.nl. De inschrijvingen moeten vóór vrijdag 3 november binnen zijn.

Producten 7 november inleveren

Producten die ter keuring worden aangeboden moeten dinsdag 7 november ingeleverd worden bij het Fries Congrescentrum van 13.00 uur tot 16.00 uur. Alle ingeleverde producten worden gekeurd door ervaren juryleden.

Een van de showtafels van 2016.
Foto: Marten Sandburg

Wedstrijdboekje

In het wedstrijdboekje, dat te vinden is op de site www.bakkersvakwedstrijden.nl, is alle belangrijke informatie voor deelnemers te vinden, zoals de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product.

Deelnemers van vorig jaar hebben het wedstrijdboekje inmiddels per post ontvangen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op woensdag 8 november. Vanaf 15.00 uur kunnen de producten van de wedstrijdklassen en de showtafels van de deelnemers Top 10 (de teams) bekeken worden.  De prijsuitreiking begint om 17.00 uur.

Reageer op dit artikel