nieuws

Geslaagde Workshop Felchlin bij Bakery Institute

Nieuws 545

Geslaagde Workshop Felchlin bij Bakery Institute
Foto's: Vipam

Felchin organiseerde op 11 en 12 juli een geslaagde workshop voor klanten en relaties bij het Bakery Institute in Zaandam.

‘Vorig jaar was de workshop met Felchlin ook bij Bakery Institute en dat beviel zo goed dat we besloten hebben het dit jaar weer zo op te zetten, nu in de nieuwe locatie van BI’, vertelt Arjan van de Rovaart, met Vipam importeur van Felchin.

Felchlin Grand Cru

Tijdens de workshop hebben de deelnemers gewerkt met Felchlin Grand Cru chocolades, nieuwe producten waaronder vullingen en decoraties en verpakkingen. Aan de hand van Felchlin recepten is er veel informatie gekregen over de mogelijkheden met dit merk.. Felchlin is een Zwitsers bedrijf dat zich toelegt op de productie van Origin chocolades, vullingen en decoraties voor de chocoladeverwerker.

Deelnemers

Het deelnemersveld vertegenwoordigde banketbakkers, chocolatiers en pastry chefs uit de horeca. Bakery Institute stelde de nieuwe lesruimte beschikbaar om de workshop te houden. Vipam en Bakery Institute werken ook, net als dit jaar, weer samen met andere partners tijdens Horecava 2018.

Foto's

Reageer op dit artikel