nieuws

AD-lezers voorspellen dat Francis Kuijk Heel Holland Bakt wint

Nieuws 97

AD-lezers voorspellen dat Francis Kuijk Heel Holland Bakt wint
De voltallige kandiatenploeg van HHB. Foto: screenshot HHB

Als het aan de lezers van het Algemeen Dagblad ligt wint de half-Australische Francis Kuijk Heel Holland Bakt. Vanavond is de slotaflevering van de rond de zomer opgenomen serie, die Nederland de afgelopen weken aan de buis kluisterde.

Ruim 11.500 bezoekers aan de site van het AD deden mee aan de poll met de vraag wie er met de eindzege vandoor gaat. Francis krijgt 56 procent van de stemmen. De hobbybakker, die in het dagelijks leven parttime managementassistente is, laat in de poll de energieke Annemarie (29%) en dierenarts Guido (15%) ruim achter zich.

In de finale zondagavond, is het woord echter niet aan de kijker, maar aan juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, dit jaar bijgestaan door presentator André van Duin.

Hele ploeg aanwezig

De hele kandidatenploeg is bij de finale-uitzending aanwezig. ‘Als je eenmaal bij de HHB-familie hoort, blijf je dat’, liet kandidaat van 2015 Michiel Sloff recentelijk nog weten aan Bakkerswereld. Sloff hielp dit jaar bij de introductie en voorbereiding van de nieuwe kandidaten. Sloff is werkzaam bij Verstegen Spices & Sauces.

Michiel Sloff en presentatrice Janny Van der Heijden

Michiel Sloff en presentatrice Janny Van der Heijden. Foto: fb Michiel Sloff

Reageer op dit artikel