nieuws

Populariteit Heel Holland Bakt houdt aan

Nieuws 41

Populariteit Heel Holland Bakt houdt aan

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is zondag succesvol van start gegaan. Bijna 2,5 miljoen kijkers stemden af op het bakprogramma.

Tijdelijke presentator van Heel Holland Bakt André van Duin is blij verrast door de kijkcijfers. ‘Ik ben blij en ik weet zeker dat Martine dat ook is. Fijn dat ik geen storende factor ben geweest’, aldus Van Duin tegen Nu.nl. Martine Bijl, vaste presentatrice van het programma, werd vorig jaar getroffen door een hersenbloeding en is bezig aan haar herstel. Een volledige overname van het programma is voor Van Duin op dit moment niet aan de orde.

Inhaken op succes

Veel bakkers haken in op het succesvolle Heel Holland Bakt. Vorig jaar organiseerden lokale bakkerijen in Geleen ‘Heel Geleen Bakt’. Begin deze zomer startte Stan Heerschap de wedstrijd ‘Heel Heerschap Bakt’ ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van zijn bedrijf.

Reageer op dit artikel