nieuws

NBT organiseert symposium: ‘Door het oog van de bakker’

Nieuws

Nederlandse Bakkerij Techniek organiseert een symposium onder de noemer ‘Door het oog van de bakker’ op maandag 18 januari 2016. In het Bakery Institute in Zaandam komen vooraanstaande leveranciers en bakkers samen om aan de hand van een aantal stellingen te discussiëren over de rol van toeleveranciers, hedendaagse uitdagingen, ontwikkelingen in de bakkerij en de toekomst van de bakkerijbranche.

NBT organiseert symposium: ‘Door het oog van de bakker’
Nederlandse Bakkerij Techniek

Wat ziet de bakker als belangrijke taken voor toeleveranciers om nog beter voorbereid te zijn op de toekomst? Waar kunnen bedrijven inhaalslagen maken? Verschillende onderwerpen komen aan het bod. Denk onder andere aan financiering, hygiëne en voedselveiligheid, maar ook aan technologische innovaties en het inspelen op trends. In een rondetafelgesprek onder leiding van Hanno Spanninga gaan een tiental vooraanstaande bakkers de discussie aan en bespreken onder de meer de rol van de toeleveranciers en wat ze van hen verwachten in de toekomst. Met de uitkomst gaan de betrokken partijen aan de slag om de Nederlandse bakker beter te kunnen faciliteren, nu en in de toekomst.

Drones in de bakkerij

Naast het optimaal ondersteunen van de klanten heeft Nederlandse Bakkerij Techniek zich ook als doel gesteld om handvatten aan te reiken om bakkers te inspireren om open te staan voor andere inzichten. Zo worden de aanwezigen meegenomen in technologische ontwikkelingen, zoals het toepassen van drones in de voedselproducerende industrie. Er is dan ook een spreker uitgenodigd die aan de hand van een aantal cases een inkijkje geeft hoe een drone toegepast wordt bij een aardappelverwerker en een zuivelproducent.

Inschrijven voor het symposium kan op www.nbt-bakkerijtechniek.nl

Datum: 18 januari 2016
Tijd: 12:30 – 17:00 uur
Locatie: Bakery Institute, Zaandam
Discussieleider: Hanno Spanninga
Aantal deelnemers aan discussie: 6 à 8 bakkers
Toegankelijk voor iedereen uit de gehele keten

Voorlopige programma opzet:

12:30 Ontvangst en broodjes/lunch
13:15 Discussie
15:15 Korte Break
15:30 Presentatie “Drones in de bakkerij”
16:00 Borrel en hapje
17:00 Einde bijeenkomst

Reageer op dit artikel