nieuws

Strik Patisserie opent vierde vestiging

Nieuws

Strik Patisserie opent vierde vestiging

In Cuijk is dinsdag de gloednieuwe Strik Patisserie & Ambachtelijk brood geopend door burgemeester Wim Hillenaar.

Afgelopen zaterdag gingen na een week van keihard werken de deuren open van de nieuwe vierde winkel van Strik in Winkelcentrum Maasburg, op de plek waar tot eind september ’t Kraayennest zat. Eigenaar Maurits Geenen: ‘Het was heerlijk om te zien hoeveel mensen er op onze nieuwe winkel afkwamen. We hopen natuurlijk dat ook deze zaak, net als onze 3 winkels in Nijmegen, een groot succes wordt. We heten inwoners van Cuijk en omgeving welkom met speciale aanbiedingen en dagelijks gratis proeven van een van onze specialiteiten.’ Strik Patisserie & Ambachtelijk Brood is gevestigd aan de Maasburg 3 in Cuijk.

Reageer op dit artikel