nieuws

Qui sera le prochain grand pâtissier

Nieuws

Qui sera le prochain grand pâtissier

Op zaterdag 30 november om 21.00 uur wordt op TV5Monde de eerste aflevering uitgezonden van ‘Qui sera le prochain grand pâtissier?

Tien banketchefs gaan de strijd met elkaar aan en dromen ervan om naam te maken binnen hun vakgebied. De kandidaten zullen worden bijgestaan door een jury van vier internationaal gerenommeerde chefs op het gebied van patisserie: Christophe Michalak, Christophe Adam, Pierre Marcolini en Philippe Urraca. De presentatie ligt in handen van Virginie Guilhaume.

Het Franse programma is Nederlands ondertiteld.

Tijdens het programma wordt er een beroep gedaan op de creativiteit, techniek en kennis van de deelnemers door middel van uitdagingen en proeven. In een reeks van vier afleveringen op de zaterdagavonden zal uiteindelijk een van hen worden benoemd tot ‘le prochain grand pâtissier’.

Reageer op dit artikel