nieuws

Géén Bakkerij Dagen in 2014

Nieuws

Géén Bakkerij Dagen in 2014

De vakbeurs Bakkerij Dagen, die in februari 2014 in Jaarbeurs Utrecht zou worden gehouden, gaat niet door. De nationale beurs Bakkersvak blijft als enige bakkersbeurs op de agenda staan voor volgend jaar.

Door de huidige marktomstandigheden achten de beursorganisaties Amsterdam RAI en easyFairs en de Stichting Bakkerij Toeleveranciers Federatie (BTF) het niet wenselijk om twee bakkerijbeurzen per jaar te houden. De betrokken partijen zijn overeengekomen dat Bakkersvak de ruimte krijgt om de bakkerijbranche optimaal te bedienen.

Volgend jaar is Bakkersvak, op 23 en 24 maart in Rosmalen, de enige nationale vakbeurs voor de bakkerijbranche. Het evenement wordt georganiseerd door easyFairs Netherlands BV. Amsterdam RAI zal Bakkersvak ondersteunen door een bijdrage te leveren aan het acquisitietraject, public relations en bezoekerswerving.

Beursmanager Roelant Groen van Amsterdam RAI: ‘We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de totstandkoming van Bakkerij Dagen 2014. De huidige omstandigheden in de markt laten twee beurzen echter niet toe. We hebben daarom gezamenlijk met de BTF en easyFairs besloten om Bakkersvak de ruimte te geven. Wij maken pas op de plaats en wensen de collega’s van easyFairs veel succes met het uitbouwen van hun beurs.’

Managing Director Cornelien Baijens van easyFairs Benelux: ‘We zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden waarmee de markt gediend is en gaan ervoor zorgen dat de branche een geweldige vakbeurs krijgt waar alle relevante toeleveranciers aanwezig zijn.’

Lees ook:
Bakkerij Dagen 2014 in Utrecht

Reageer op dit artikel