nieuws

Einde aan tv-spots warme bakker

Nieuws

Einde aan tv-spots warme bakker

De tv-spots ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ worden voor het allerlaatst uitgezonden van 9 tot en met 15 december. Ook van 30 september tot en met 11 oktober zijn ze nog te zien op de Nederlandse televisie.

De activiteiten van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) worden aan het eind van dit jaar beëindigd als gevolg van de politieke besluitvorming om de product- en bedrijfschappen op te heffen. ‘Dat geldt ook voor de tv-campagne van de warme bakker. Dat betekent dat de tv-spots van de warme bakker in december 2013 voor de laatste keer op de buis komen. De NBOV neemt de website www.warmebakker.nl over van het HBD en HBA per 1 januari 2014’, laat Gerben  Huisman namens het Hoofdbedrijfschap weten.
De spots worden uitgezonden via Nederland 1, 2 en 3, de RTL-zenders en de regionale publieke zenders.

Meer hierover in Bakkerswereld van 20 september.

Reageer op dit artikel