nieuws

Duizenden bezoekers voor bakkerij Holland

Nieuws

Bakkerij Holland in Vriezenveen hield zaterdag 22 juni een open dag, waar maar liefst 4580 geïnteresseerden op af kwamen. ‘De kans om eens een kijkje te nemen krijg je niet gauw weer.

Duizenden bezoekers voor bakkerij Holland

Gezinnen met jonge kinderen, ouderen, familie en vrienden van medewerkers – de hele dag stonden er lange rijen nieuwsgierigen te wachten tot het hun beurt was voor een rondleiding. ‘Zo’n kans om hier eens een kijkje te nemen krijg niet gauw weer, dus dat wachten hebben we er wel voor over’, zegt een Almelose die met haar dochter al meer dan een half uur in de rij staat, schrijft TC Tubantia in een verslag over de open dag.

In het nieuwe bedrijfspand konden de bezoekers zich een beeld vormen van het industriële productieproces in de fabriek, waar op drie moderne productielijnen per uur 4200 broden, 18.000 bolletjes en 18.000 bake-offproducten worden gemaakt voor supermarkten en bakkerswinkels in heel Nederland en België.

Bakkerij Holland heeft behalve in Vriezenveen ook een vestiging in Roosendaal, en telt inmiddels tweehonderd medewerkers. Die zijn volgens Jan Willem Holland een van de belangrijkste succesfactoren van het bedrijf. ‘Naast onze ondernemersgeest die zich kenmerkt door degelijkheid en nuchterheid. ‘Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ is ons motto. Want morgen kan het allemaal zomaar over zijn.’

Reageer op dit artikel