nieuws

Derk de Vries directeur SSZ Benelux

Nieuws

Derk de Vries directeur SSZ Benelux

Derk de Vries (48 jr) wordt eind maart 2014 directeur van SSZ Benelux (Studiecentrum Snacks en Zoetwaren). De huidige directeur Maarten Jan Dek gaat met pensioen.

Derk de Vries heeft na  zijn studie bedrijfskunde aan de Landbouw Universiteit Wageningen meerdere functies bij diverse bedrijven doorlopen, met name bij LU en Kraft Foods. Zijn laatste functie was managing director Nederland bij Continental Bakeries Nederland. Als managing director bij Kraft Foods Nederland, was hij o.a. verantwoordelijk voor de integratie van LU Nederland, Cadbury Nederland en Kraft. De Vries ziet SSZ als ‘een uniek samenwerkingsplatform om trots op te zijn. En de zoetwarenbranche is een hele relevante en bovenal gewoon hartstikke leuke branche.’

Reageer op dit artikel