nieuws

Beste H&H speculaasbrokken van Van Woerekom

Nieuws

Beste H&H speculaasbrokken van Van Woerekom

Patisserie Van Woerekom in Bennekom heeft de eerste prijs gewonnen bij de landelijke speculaasbrokkenkeuring van het Heerlijk & Heerlijk-gilde. Banketbakkerij Jacobs uit Leiden werd tweede. Vorig jaar werden zijn brokken nog als beste beoordeeld. De derde plaats is voor Banketbakkerij Jansen de Koning uit Arnhem.

In totaal hebben ruim vijftig banketbakkers gestreden om de felbegeerde titel. De jury, Mark van Wijk, keurmeester van grondstofleverancier Van der Pol en vier specialisten en oud-ondernemers te weten Dirk Marcussen, Frans Olsthoorn, Frans Specker en Jacques Vreeburg, spraken van een hoog niveau van de producten. Mark van Wijk: ‘Na de keuring ontvangen de banketbakkers de resultaten en verbeterpunten en door dit jaarlijks te herhalen merken we dat het niveau ieder jaar stijgt.’

De winnende brokken van Patisserie van Woerekom scoorde zeer goed op uitstraling. Ook de brosheid en smaak van de brokken waren van hoge kwaliteit.

Van Woerekom is blij verrast met de prestigieuze prijs. ‘Mijn klanten zijn de grootste winnaars.’ Harry Toeset van Heerlijk & Heerlijk zegt: ‘Wat ons  allemaal opviel is dat, direct op het eerste gezicht, het niveau beter was dan de afgelopen jaren.’ De winnaars ontvingen een mooie prijs van D. van der Pol en Zonen B.V., uitgereikt door Mark van Wijk en Rick Out.

Reageer op dit artikel