nieuws

Banketbakkerij Bettina bakt in Puberruil Xtra

Nieuws

De biologische banketbakkerij Bettina bakt in Amsterdam is op 15 december om 19.25 uur op Nederland 3 te zien bij het programma Puberruil Xtra.

Banketbakkerij Bettina bakt in Puberruil Xtra

Deze kleine banketbakkerij in Amsterdam bestaat sinds 2009, en bakt volgens de Duitse baktraditie Duitse taarten en koekjes, en heeft sinds 2010 het biologische SKAL-keurmerk. Bettina Loose bakt zelf, maar importeert ook Duits zuurdesembrood.


In de aflevering van Puberruil Xtra ruilt de 15-jarige bakkersdochter Jella even met Jella, dochter van een varkenshouder. Jella heeft nog nooit vlees gegeten, en ze is geïnteresseerd in natuur en wat er in de wereld gebeurt. Elien, de dochter van de varkenshouder, eet elke dag vlees en weet eigenlijk niets over biologische landbouw. Zij gaat enkele dagen naar de banketbakkerij in Amsterdam.

Reageer op dit artikel