nieuws

Ondernemersdag De Toekomst is Nu

Nieuws

Ondernemersdag De Toekomst is Nu

De Ondernemersdag van de Bakkerij, die Beko Advies, Flynth en MKB Adviseurs op 17 november houden in Maarssen, draagt als thema: De toekomst is NU! De dag is bedoeld om ondernemers in de bakkersbranche te inspireren het nog beter te doen, op basis van Cijfers en Trends.

Dat laten de drie organisaties Beko Advies, Flynth Adviseurs & Accountants, en MKB Adviseurs weten.
Via ‘Cijfers en Trends’ wordt zichtbaar gemaakt hoe de branche zich cijfermatig ontwikkelt. Daarnaast zijn er diverse inspirerende sprekers, nieuwe concepten en wordt duidelijk dat het aankomt op creatief ondernemerschap, visie en innovatief vermogen.

Netwerken

Ook is er gelegenheid om te netwerken met een interactieve lunch en een gezellige borrel na afloop.

De Ondernemersdag van de Bakkerij vindt plaats 9.30 tot 17.30 uur in Inn Style te Maarssen.
Aanmelden kan via de site www.ondernemersdag-bakkerij.nl

Reageer op dit artikel