nieuws

Han van Barneveld overleden

Nieuws

Han van Barneveld overleden

Han van Barneveld is maandag 31 maart overleden. Hij was bakker in hart en nieren en is 34 jaar werkzaam geweest bij grondstoffen fabrikant Bakels Senior N.V.

Han van Barneveld begon als demonstrateur en was uiteindelijk jarenlang commercieel directeur bij Bakels. Hij werd in de markt gewaardeerd om zijn grote vakkennis en toewijding voor de bakkerijbranche. Ook na zijn pensionering heeft Van Barneveld als sector manager voor de PUM zijn kennis en liefde voor de bakkerij ingezet bij vele buitenlandse projecten. Toen zijn gezondheid reizen niet meer mogelijk maakte heeft hij zich, met de hem kenmerkende grote inzet, als vrijwilliger ingezet voor het pluimveemuseum en het welzijn van vluchtelingen.

Van Barneveld is 77 jaar geworden.

Reageer op dit artikel