nieuws

FunCakes sponsor bakprogramma Bake my Day

Nieuws

FunCakes sponsor bakprogramma Bake my Day
Afbeelding: FunCakes

FunCakes heeft een verbintenis gesloten als sponsor van Bake my Day. Dat nieuwe televisieprogramma wordt vanaf maandag 7 april iedere werkdag vanaf 19.55 uur uitgezonden op Net5.

In Bake my Day strijden wekelijks zes amateurbakkers in de studio wie de lekkerste, beste en mooiste taarten, cupcakes, koekjes en
andere lekkernijen kan maken. De kandidaten worden door een deskundige jury beoordeeld. In de laatste week komen de zes kandidaten terug die de hoogste rapportcijfers hebben gekregen om te bepalen wie de beste amateurbakker van Nederland is.
Sponsoring FunCakes
‘In het programma dienen de kandidaten allerlei lekkernijen te maken. Aangezien het FunCakes-assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt om te bakken en decoreren, is sponsoring zeer passend’, stelt Edgar van Schie, marketing manager FunCakes. ‘Het is een prima mogelijkheid de naamsbekendheid van FunCakes te vergroten binnen een interessante groep. Daarnaast stelt het ons in staat het ruime assortiment onder de aandacht te brengen en vormt de exposure een waardevolle ondersteuning van onze verkooppunten.’

Meer informatie over het televisieprogramma en FunCakes is te vinden op de websites Net5.nl/programmas/bake-my-day/ en FunCakes.nl.

Reageer op dit artikel