nieuws

Inschrijving Brabants Worstenbroodje 2014 nog open

Nieuws

Inschrijving Brabants Worstenbroodje 2014 nog open

Omroep Brabant gaat ook in 2014 weer op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Inschrijven kan nog tot en met 12 januari.

De inschrijving voor de bekende zoektocht naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje is nog open tot en met 12 januari 2014. Naast bakkers en slagers kunnen ook thuisbakkers en leerlingen in een aparte categorie meedoen. Opgeven kan via Omroep Brabant. Kosten voor deelname bedragen eenmalig 35 euro.

De trofee is al twee jaar in handen van bakker Jürgen van Dongen uit Terheijden. Dit jaar gaat de mystery shopper een nog grotere rol spelen. Iedere deelnemer uit de categorie bakkers en slagers wordt in de weken voorafgaand aan de voorronde bezocht door een mystery shopper. De vakjury keurt deze worstenbroodjes tegelijk met de ingeleverde worstenbroodjes tijdens de voorronde. Beide keuringen tellen voor 50% mee in de einduitslag.

Reageer op dit artikel