nieuws

Gorthuis bakt Jaar-van-de-Sport-brood

Nieuws

Gorthuis bakt Jaar-van-de-Sport-brood

Bakker Gorthuis uit Hoofddorp bakte samen met wethouder Sport, Adam Elzakalai, donderdag 9 januari een speciaal brood voor sporters en mensen die willen afvallen.

De bakker en de wethouder bakten het speciale brood in het kader van het Jaar van de Sport. Wethouder Elzakalai hoopt dat veel ondernemers in Haarlemmermeer het goede voorbeeld van de bakkerij zullen volgen, meldt Dichtbij.

Aria Gorthuis: ‘We waren al in december aan het brainstormen over een speciaal brood voor sportieve mensen en mensen die willen afvallen. Want we horen in de winkel vaak dat mensen tussendoor honger krijgen als ze aan het sporten zijn. Hun suikerspiegel is dan te laag. Met ons nieuwe broodje, vol met extra vezels, vitaminen en mineralen, gebeurt dat niet zo snel.’

Bij wethouder Adam Elzakalai valt het brood in de smaak: ‘Ik ben ontzettend blij met dit initiatief. Zo wordt het Jaar van de Sport echt iets van de gemeenschap. Het is ook van en voor iedereen. Ik hoop dat veel ondernemers volgen.’

Bekijk de video

Reageer op dit artikel