nieuws

Brunninkhuis vangt sluiting Troefmarkt op

Nieuws

Brunninkhuis vangt sluiting Troefmarkt op
De lokale media volgen de ontwikkeling bij Brunninkhuis op de voet.

Bakker Frank Brunninkhuis zorgt er sinds vandaag voor dat de inwoners van Lattrop voor de eerste levensbehoeften niet meer hoeven om te rijden. De bakker vangt daarmee de sluiting van de Troefmarkt in het dorp op.

De kleine supermarkt sloot eind vorig jaar zijn deuren omdat de eigenaren de omzet zagen weglekken naar grotere supermarkten in de omgeving. Bakker Frank Brunninkhuis en zijn gezin vullen voor een deel het gat op dat ontstond na de sluiting. Klanten kunnen bij hem terecht voor dagelijkse boodschappen zoals melk en broodbeleg.
Op zijn facebookpagina meldt de bakker trots dat hij ook vlees van een collega-ambachtsman verkoopt, van slagerij Lansink uit Vasse. ‘Heerlijk vers vlees van slagerij Lansink en dit alles in onze door interieurbouwer Hams uit Tubbergen verbouwde winkel’, aldus de bakker. Voor het supermarktassortiment werkt de bakker samen met de Emte uit Denekamp.

Het liefst hadden Frank en Miranda Brunninkhuis al eerder de deuren geopend van hun vernieuwde bakkerij annex supermarkt, maar dat was niet haalbaar door de drukke decembermaand.

Reageer op dit artikel