nieuws

De Seelse bakker in Doorwerth

Nieuws

‘De Seelse bakker’ is de nieuwe naam voor bakkerij Cock Aalders in Doorwerth. Vier-en-een-half jaar geleden namen Bastiaan & Lesley van Leersum de zaak van Cock en Wil Aalders over. Na een aantal investeringen in de bakkerij is nu ook de winkel verbouwd. De nieuwe winkel is vorige week geopend. Gelijktijdig kreeg de bakkerij een andere naam: ‘De Seelse bakker’.

De Seelse bakker in Doorwerth

De winkel is zodanig aangepast dat een deel van de bakkerij-activiteiten voortaan plaatsvinden onder het oog van de klanten.

De Seelse bakker is onderdeel van het winkelcentrum De Weerd in Doorwerth. Dat viert dit jaar haar veertigjarig jubileum. De bakkerij waarin Aalders gestart is, is nog de enige winkel die er vanaf het begin gevestigd is.

De nieuwe winkel is vorige week geopend. Gelijktijdig kreeg de bakkerij een andere naam: ‘De Seelse bakker’. De naam Seelbeek is nauw verbonden met het dorp Doorwerth.

Reageer op dit artikel