nieuws

Bakker Hoekstra start versdienst

Nieuws

Bakkerij Klaes Hoekstra uit Bedum begint deze week een proef met een versdienst in de dorpen Noord- en Zuidwolde, waar geen winkelvoorzieningen meer zijn. Hij doet dit samen met Gildeslager Thonny Teerling en Lubbers groente en fruit.

Bakker Hoekstra start versdienst
Klaes Hoekstra. Archieffoto: Dennis Beek

Klanten kunnen telefonisch of via internet hun bestelling doorgeven. Op een afgesproken tijdstip, bijvoorbeeld tussen 10 en 11 uur, kunnen zij in het plaatselijke dorpshuis hun bestelling afhalen, onder het genot van een kop koffie. Hoekstra wil zo het voorzieningenniveau op het platteland op peil houden en een mogelijkheid bieden voor sociaal contact tussen de inwoners.

Als de pilot slaagt, wordt deze uitgebreid naar Onderdendam en Stedum.

Reageer op dit artikel