nieuws

Megataart voor Zwarte Pieten Bruiloft

Nieuws

Megataart voor Zwarte Pieten Bruiloft

Bakkers van den Bergh, den Bekker en Gommans bakken in Boxmeer een enorme taart voor 1200 kinderen. Deze taart wordt geserveerd op de bruiloft van twee verliefde zwarte pieten.

Sinterklaas heeft aan een reporter van de lokale omroep BLOS laten weten dat de twee pieten verliefd zijn op eklaar en dat deze pieten op 25 novmeber met elkaar gaan trouwen in Boxmeer. Om de bruiloft tot een groot succes te maken, bakken de Boxmeerse bkkers een enorme bruidstaart.

Op zondag 25 november om 14.30 uur zullen de pieten de taart aansnijden voor het huis van Sinterklaas op het Wilhelminaplein in Boxmeer. Alle kinderen mogen een vorkje komen meeprikken van de enorme taart van maar liefst zes meter lang.

Reageer op dit artikel