nieuws

Gegadigden voor overname bakker Van Dijk

Nieuws

Gegadigden voor overname bakker Van Dijk

TILBURG – De winkels en bakkerij van de dinsdag failliet verklaarde bakker Van Dijk kunnen mogelijk worden gered.

TILBURG – De winkels en bakkerij van de dinsdag failliet verklaarde bakker Van Dijk kunnen mogelijk worden gered.

Bij curator mr. K. de Klerk hebben zich voor zowel de bakkerij in Gilze als de vier Tilburgse winkels gegadigden gemeld voor overname, stelt het Brabants Dagblad. ‘Ik voorzie niet dat het in zijn geheel wordt overgenomen. Het zal, gezien de overcapaciteit in de bakkerijbranche, niet eenvoudig zijn’, aldus De Klerk in de regionale krant.

Bij het bedrijf werkten in totaal 24 mensen. Hen wordt op korte termijn ontslag aangezegd. Het echtpaar van Dijk gaat het contact met de pers uit de weg. De Klerk: ‘Heel begrijpelijk. Zij zijn van de derde generatie en moeten het nu opgeven. Triest.’

Lees ook:
Bakkerij Van Dijk na 80 jaar failliet

Reageer op dit artikel