nieuws

Bakeplus zet bakkers op scherp (foto’s)

Nieuws

Bakeplus zet bakkers op scherp (foto’s)
Hans Som verzorgde de demonstratie. 'Een bakker moet een randassortiment hebben, en daar past desembrood prima in.

PANNINGEN – Paul van Pelt van Bakeplus en bakkerij-adviseur Hans Som zetten maandagmiddag bakkers op scherp in een presentatie en demo over desembrood. Het idee voor deze interactieve sessies is ontstaan naar aanleiding van introducties op de Bakkerijdagen 2012. Bakeplus organiseerde een extra sessie in de nieuwe bakkerij van Thijs Broekmans in Panningen. Zo’n 60 bakkers waren afgekomen op de demomiddag.

PANNINGEN – Paul van Pelt van Bakeplus en bakkerij-adviseur Hans Som zetten maandagmiddag bakkers op scherp in een presentatie en demo over desembrood. Het idee voor deze interactieve sessies is ontstaan naar aanleiding van introducties op de Bakkerijdagen 2012. Bakeplus organiseerde een extra sessie in de nieuwe bakkerij van Thijs Broekmans in Panningen. Zo’n 60 bakkers waren afgekomen op de demomiddag.

Een verslag in een van de komende nummers van Bakkerswereld.

Reageer op dit artikel