nieuws

Amsterdam is mediterraanse patissier rijker

Nieuws

AMSTERDAM – Opera Prima, de nieuwe patisserie-traiteur met Mediterraanse invloeden opent 14 januari op de Kinkerstraat 228 in Amsterdam.

AMSTERDAM – Opera Prima, de nieuwe patisserie-traiteur met Mediterraanse invloeden opent 14 januari op de Kinkerstraat 228 in Amsterdam.

Een mengelmoes van Spaanse, Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Franse delicatessen komen samen in Opera Prima. De winkel is geopend door de Nederlands/Spaanse eigenaar Armando Sacksioni en de Italiaanse/Argentijnse patissier Deborah Manassero.

De winkel heeft een oud-Franse, Parijse sfeer. ‘Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is iedereen welkom voor een kop koffie, bijzonder belegde broodjes, lunch of diner in onze winkel. Om mee te nemen of om bij ons op te eten. Ook kunnen mensen bij Opera Prima terecht voor high teas, privédiners en catering,’ aldus Armando Sacksioni.
 

 

Reageer op dit artikel