nieuws

Koekjesbakkerij Veldt slimste bedrijf

Nieuws

VEENENDAAL – Koekjesbakkerij Veldt van Kees Pater is tijdens de Energiedag in Arnhem gekozen tot het slimste bedrijf van Nederland in 2011.

Koekjesbakkerij Veldt slimste bedrijf

VEENENDAAL – Koekjesbakkerij Veldt van Kees Pater is tijdens de Energiedag in Arnhem gekozen tot het slimste bedrijf van Nederland in 2011.

‘Het bedrijf verdient niet de titel, de medewerkers hebben het verdiend. Zij hebben de regie in eigen hand genomen en daar ben ik apetrots op’, riep Kees Pater (foto) na de bekendmaking. Koekjesbakkerij Veldt heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt. Volgens Pater komt dit vooral door het meedenken van de 25 medewerkers en doordat ze zelf in innovatieteams de oplossing regisseren. 

De jury beoordeelde alle inzendingen op onderdelen als leiderschap, flexibilisering, zeggenschap van medewerkers en benutting van talent en vakmanschap nomineerden vier bedrijven.  Jury-voorzitter Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland: ‘MKB-Nederland staat voor alle ondernemers in Nederland. We benadrukken graag de ‘bakker om de hoek’, de kleinere ondernemers dus. Juist daar kunnen innovaties en slimmer werken het verschil maken. Medewerkers betrekken, hun talenten gebruiken en deze ontwikkelen, leiden tot een hogere arbeidsproductiviteit, omzet en winst. Slim werken is voor elke mkb-er een ingrediënt voor succes!’

Syntens Innovatiecentrum organiseerde onder de noemer van MKB Krachtcentrale voor de tweede keer de wedstrijd Slimste Bedrijf. Tijdens de finale kregen de bezoekers van de Energiedag op het industriepark Kleefse Waard in Arnhem de mogelijkheid uit vier voorgeselecteerde organisaties de favoriet te kiezen. Koekjesbakkerij Veldt behaalde veruit de meeste stemmen. In de finale stonden ook Liftintermediair uit Moordrecht, Bosch Scharnieren uit Doetinchem en Webdesigning uit Nijmegen.
 

Reageer op dit artikel