nieuws

Vershuys failliet verklaard

Nieuws

DOETINCHEM – Vershuys is failliet verklaard door de rechtbank in Roermond. Het bedrijf dat verse producten aan huis bezorgt die via internet zijn besteld, staakte in augustus zijn activiteiten vanwege financiële problemen.

Vershuys failliet verklaard

DOETINCHEM – Vershuys is failliet verklaard door de rechtbank in Roermond. Het bedrijf dat verse producten aan huis bezorgt die via internet zijn besteld, staakte in augustus zijn activiteiten vanwege financiële problemen.

Het bedrijf werd in 2009 opgericht en breidde zijn verspreidingsgebied snel uit, tot in Zuid-Limburg en West-Brabant. Commercieel directeur Marwin Dekkers verklaarde in augustus dat hij tevreden was over het aantal klanten, maar dat ze minder spullen bestelden dan verwacht. 

‘De supermarkt blijft nog steeds een alternatief voor bepaalde producten. Verder lopen we echt voorop in de trend van online boodschappen doen. Dat heeft gewenning nodig.’
De directie verwachtte met nieuwe investeerders een doorstart te kunnen maken, maar is daar blijkbaar niet in geslaagd.
 

Reageer op dit artikel